datingsites
 • Relatieplanet

  RelatieplanetRelatieplanet werd in 2002 opgericht en was daarmee een van de pioniers op het gebied van online daten. Inmiddels is men uitgegroeid tot een van de populairste online datingsites en melden iedere dag talloze singles zich aan, op zoek naar een spannend contact of een leuke relatie. Men heeft een goede klantenservice en de constante stroom aan succesverhalen zorgt ervoor dat men het online daten op een uitstekende manier aanpakt. Zowel mannen, vrouwen, hogeropgeleiden, laagopgeleiden, jongeren, ouderen, hetero's en homo's zijn er welkom, waardoor Relatieplanet er werkelijk voor iedereen is.

  Schrijf u nu grats in bij Relatieplanet!

  Relatieplanet slaagt er daarnaast regelmatig in om prachtige prijzen in de wacht te slepen, wat aangeeft dat men de singles uitstekend voorziet van online mogelijkheden. Men heeft afgelopen jaar (2012) bijvoorbeeld de prijs voor 'Website van het jaar' behaald, als beste en populairste datingsite (in 2009, 2010 en 2011 won men ook al de award, als populairste datingsite van het jaar). Daarnaast heeft men in 2008 en 2010 al eens de MVlife Award (beste klantenservice) en in 2010 de TROS Radar Award (Beste betaalde datingsite) gewonnen. Het grote aantal prijzen geeft aan dat het een uitstekend idee is om eens een profiel aan te maken bij Relatieplanet.

  Relatieplanet

 • Aanmelden en registreren

  Het aanmelden en registreren verloopt bij Relatieplanet heel eenvoudig. U kunt de gegevens als je nickname, geboortedatum, land en provincie zelf invullen, maar u kunt dit ook automatisch laten doen, met behulp van uw Facebook profiel (er wordt een koppeling met Facebook gemaakt). Relatieplanet hoofdpagina

  Verder dient u een emailadres op te geven en aan te geven of u een man of een vrouw bent. Vervolgens kunt u uw profiel verder aanmaken op de website. Nadat u uw profiel heeft ingevuld en u een leuke foto heeft geplaatst kunt u op zoek gaan naar andere leuke singles op Relatieplanet.

 • Wat kost een lidmaatschap?

  Het aanmelden op Relatieplanet.nl is volledig gratis, net als het zoeken naar andere singles en het aanmaken van uw eigen profiel. Indien u wilt zien wie uw profiel bekeken heeft, u berichten wilt kunnen versturen of u met uw webcam wilt chatten met andere gebruikers, dient u een Full Member te worden. U bent al een week lid voor maar €12,50, al kunt u er ook voor kiezen een lidmaatschap voor een maand, 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden af te sluiten. U kunt de kosten per dag daarmee terugbrengen tot €0,24 per dag.

 • Voordelen van Relatieplanet

  Wanneer u zicht aanmeldt op Relatieplanet.nl krijgt u de beschikking over uw eigen profiel en een eigen inbox, zodat u contact kunt leggen met andere leuke singles. Bovendien kunt u een aantal tools toepassen om op zoek te gaan naar deze singles, aangezien er een enorme database beschikbaar is. Daarnaast kunt u andere singles waar u liever geen contact mee heeft natuurlijk blokkeren en staat de Relatieplanet Memberdesk voor u beschikbaar. U komt er op die manier nooit alleen voor te staan, zodat u op Relatieplanet.nl de mogelijkheid heeft op een heel gebruiksvriendelijke wijze op zoek te gaan naar een leuke date of wellicht de liefde van uw leven.