datingsites
 • Parship

  ParshipParship is een online dating site voor singles met een hogere opleiding. De balans tussen mannen en vrouwen die ingeschreven staan als single is redelijk in evenwicht. De verhouding tussen vrouwen en mannen bedraagt 52 procent vrouwen en 48 procent mannen. Als je een hogere opleiding hebt en je bent serieus op zoek naar een relatie dan is een lidmaatschap bij Parship aan te bevelen.

  Meer dan 75 procent van de singles die ingeschreven staan bij deze online dating site is ouder dan dertig jaar. Het succespercentage is bovendien groot, want maar liefst één op de drie singles vindt via deze site een relatie. Het is een actieve site voor online dating, want er worden maandelijks meer dan honderdduizend berichten door leden naar elkaar verzonden.

  Schrijf u nu grats in bij Parship!
 • Inschrijving Parship is gratis

  Je kunt je gratis inschrijven bij Parship als hoger opgeleide single. Aan veiligheid en zekerheid wordt veel aandacht besteed. Om valse profielen te voorkomen worden bijvoorbeeld de aangemelde profielen op een handmatige wijze gecontroleerd. Bovendien beschikt Parship over het keurmerk Veilig Daten. Bij de aanmelding kan direct de voorkeur voor het geslacht van de partner worden opgegeven. Je kunt aangeven of je een man of vrouw bent en daarbij vermelden of je op zoek bent naar een vrouw of naar een man. Overigens heeft Parship een speciale dating app, zodat je ook mobiel online kunt daten via de app of via de mobiele website.

  Parship

 • Premium lidmaatschap

  Het premium lidmaatschap is een betaald abonnement, waarbij je toegang krijgt tot alle functies die Parship te bieden heeft. Die zijn bij het gratis lidmaatschap namelijk meer beperkt. Je krijgt bij een betaald lidmaatschap een uitgebreid persoonlijkheidsrapport en kunt onbeperkt berichten uitwisselen Daarnaast kun je van de lokale zoekfunctie gebruikmaken en zien wie je profiel heeft bezocht. Ook wordt er contactgarantie geboden. Als je binnen een periode van een half jaar minder dan vijf contacten met verschillende leden hebt gehad, dan wordt het lidmaatschap op je verzoek gratis verlengd met een periode van een half jaar.

 • Matching bij Parship

  Parship heeft een vijftal stappen ontwikkeld die de basis vormen op weg naar een toekomst met een leuke relatie. Zo is er een persoonlijkheidstest ontwikkeld waar meer dan dertig eigenschappen uit voortkomen die belangrijk zijn voor een stabiele relatie. Parship screenshotDe vragen van de test worden zodanig vormgegeven dat je echt op basis van jezelf antwoord geeft en niet het meest sociaal wenselijke antwoord invult. In je profiel worden een aantal eigenschappen opgenomen die op de test zijn gebaseerd.

  Het matchingsysteem zorgt ervoor dat voorgestelde partners daarbij aansluiten. Diverse criteria worden bij het presenteren van een voorstel afgewogen. De partnervoorstellen die gedaan worden komen overigens mede tot stand door criteria die jij hebt ingevoerd, zoals de regio, lengte of leeftijd.

 • Parship Events

  Een van de leuke voordelen van Parship is dat er regelmatig workshops en events georganiseerd worden. Je leert tijdens de workshops onder meer tips en trucs van een single coach en de events worden gehouden om andere singles in een ontspannen sfeer in een gezellige omgeving te ontmoeten. Parship biedt dan talloze mogelijkheden om de partner van je dromen te vinden.