datingsites
 • Lexa

  LexaDankzij Lexa zijn er naar eigen zeggen iedere week 35.000 dates, waardoor het een van de grootste online datingsites van Nederland is. Bovendien is Lexa actief in een groot aantal andere Europese landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, België, Spanje, Italië en Portugal. Dat betekent dat u zich niet alleen kunt richten tot de talloze leuke singles in Nederland, maar dat u daarnaast de mogelijkheid heeft om 14 miljoen singles in de rest van Europa aan te spreken. De kans dat de liefde van uw leven daarbij zit is natuurlijk enorm!

  Schrijf u nu grats in bij Lexa!
 • Aanmelden en registreren

  Het aanmelden en registreren verloopt bij Lexa op een heel eenvoudige manier. U kunt zich aanmelden door aan te geven of u een man of een vrouw bent, wat uw leeftijd is en waar u woont (uw postcode is voldoende). Vervolgens maakt u een gebruikersnaam en een wachtwoord aan en geeft u een emailadres op waarop men u kan bereiken.

  Lexa screenshotDoor akkoord te gaan met de voorwaarden kunt u een profiel aanmaken en kunt u starten met daten. Uiteraard gaat men op een betrouwbare manier met uw gegevens om en zullen die nooit zomaar met een derde partij worden gedeeld. Daarnaast worden alle profielen zorgvuldig gecontroleerd door de medewerkers van Lexa, waardoor iedereen binnen een prettige date-omgeving kan verblijven.

  Indien u anoniem wilt blijven op Lexa is dat geen enkel probleem. U heeft de mogelijkheid om zelf een gebruikersnaam te kiezen en die op de website te gebruiken. U kunt op die manier het eerste contact leggen met een andere leuke single, zonder dat men uw echte naam hoeft te leren kennen. Wanneer u samen graag een keer af wilt spreken is het vroeg genoeg om aan te geven hoe u echt heet en waar u bijvoorbeeld woont.

  Lexa

 • Wat kost een lidmaatschap?

  U kunt zich gratis aanmelden op Lexa en vervolgens rondkijken tussen de verschillende profielen. U kunt op die manier als het ware een eerste verkenning doen, zonder dat u dit geld hoeft te kosten. Wanneer u een leuke single tegenkomt die u graag wilt leren kennen kunt u een abonnement afsluiten. De kosten daarvoor bedragen €24,95 per maand. Indien u kiest voor een abonnement voor 3 maanden betaalt u €38,85 en voor 6 maanden betaalt u €59,70, waardoor u de prijs per maand terug kunt brengen tot €9,95.

 • Voordelen van Lexa

  Lexa biedt een aantal bijzondere voordelen, waaronder het mobiele daten via de apps die er beschikbaar zijn. U heeft de mogelijkheid om een app te downloaden voor iPhone of Android, of gebruik te maken van http://mobile.lexa.nl, om ook onderweg altijd contact op te kunnen nemen met leuke singles. Verder kunt u gebruik maken van de chatfunctie of de quiz op de website om in contact te komen met andere leuke singles en kunt u natuurlijk de succesverhalen op de website lezen. Lexa bestaat al sinds 2002 en ontvangt naar eigen zeggen gemiddeld 600.000 bezoekers per maand, waar ook voor u een leuke single bij zal zitten!