datingsites
 • eDarling

  eDarlingeDarling is een grote datingsite waar inmiddels wereldwijd 13 miljoen mensen gebruik van maken. De datingsite staat bekend als een platform voor "singles met niveau", dit houdt in dat er vooral leden met een goed diploma of een goede baan zijn aangemeld. Wanneer jij op zoek gaat naar een leuke date of het tijd vindt voor een serieuze relatie dan is de website een ideale locatie om snel leuke mensen te leren kennen en prachtige gesprekken te houden. In deze recensie van eDarling lees jij alles over de website.

  Schrijf u nu grats in bij eDarling!
 • Starten bij eDarling

  Wanneer jij een nieuw account aanmaakt op de datingwebsite dan zul jij eerst een persoonlijkheidstest moeten uitvoeren. Deze test gaat diep in op jouw persoonlijkheid en zal een accuraat beeld van jezelf geven. Dit zal helpen om jou te koppelen aan leden met zelfde interesses, hobby's, muzieksmaak, en nog veel meer.

  eDarling screenshotIeder lid legt bij aanmelding een test als deze af, dit maakt eDarling het beste platform om in contact te komen met mensen die jou ook echt zullen interesseren. Waar andere datingsites zich vooral richten op het koppelen van de gemiddelde man en vrouw is deze datingsite er op gericht om perfecte matches te genereren.

  Bij het aanmaken van jouw account heb je meerdere foto's van jezelf nodig. Zo kunnen andere leden goed zien hoe jij er uitziet. Natuurlijk kun jij ook de foto's van andere leden bekijken om zo te zorgen dat jij precies weet met wie jij te maken hebt. Hoe aantrekkelijker jullie elkaar vinden hoe groter de kans is dat jullie ook echt een keer samen zullen afspreken en een fantastische date zullen beleven.

  edarling

  Het platform doet er alles aan om jou in contact te laten komen met mensen die echt binnen jouw zoekgebied vallen. Of je nu op zoek bent naar die knappe gespierde man of juist een goede huismoeder wilt ontmoeten, alles is via eDarling mogelijk. Zo kun jij eindelijk de perfecte man of vrouw aan de haak slaan.

  Aanmelden bij eDarling

  Om je in te schrijven bij eDarling hoef je slechts te beginnen met wat persoonlijke informatie zoals jouw naam en geboortedatum. Vervolgens komt de persoonlijkheidstest tevoorschijn en kun jij jouw eigen persoonlijkheid beschrijven of zelfs ontdekken wie jij echt van binnen bent. Zodra jij de test hebt uitgevoerd komen er talloze vragen over de persoon waar jij naar op zoek bent, bijvoorbeeld welke leeftijd deze is, of je lichamelijke preferenties hebt en natuurlijk wat jouw minimale eisen zijn voor een match. Zo kan het systeem direct calculeren welke man bij jou past, en ook bij welke man jij past. Zodra er een match is samengesteld kunnen jullie samen praten en elkaar beter leren kennen. Passen jullie nou echt goed bij elkaar dan is het maken van een afspraakje natuurlijk slechts een leuk berichtje van jullie verwijderd.

  Welk cijfer krijgt eDarling?

  Voor de single met een goede studieachtergrond of een professioneel werkverleden is eDarling dé locatie om goede andere succesvolle personen te vinden en geweldige afspraken te beleven. Het is niet voor niets dat de website in 2014 is uitgeroepen tot 'Website van het Jaar'. Op basis van de uitgebreide persoonlijkheidstests en de optimale matches die de website verzorgt waarderen wij de website met een 8.4.