datingsites
 • Hoe vergelijk ik datingsites?

  Datingsites vergelijken is een moeilijke opgave. De ene datingsite is namelijk de andere niet, en elke site heeft wel zijn plus- en minpunten. Een goed vergelijk kan pas gemaakt worden als er gekeken wordt naar vooraf opgestelde eisen. Op deze wijze kan een selectie gemaakt worden van datingsites die allemaal een beetje op elkaar lijken. Pas dan kan een goed vergelijk gemaakt worden.

  Relatieplanet

 • Prijzen

  Een goede datingsite is over het algemeen niet gratis. De prijzen lopen echter sterk uiteen. Ook de manier waarop betaald moet worden verschilt enorm bij de verschillende datingsites. Eén van de meest gebruikte manieren is echter wel abonnementen. Datingsites vergelijkenPer maand moet een bepaald bedrag betaald worden, zodat er van de belangrijkste functies van de site gebruik gemaakt kan worden.

  Dit zijn bijvoorbeeld functies als de chat en het versturen van berichten naar interessante profielen. Andere datingsites werken echter met een soort van prepaid tegoed. Er wordt van tevoren een bepaald bedrag over gemaakt naar de website en daarmee is het dan mogelijk om een bepaald aantal berichten te sturen naar anderen.

 • Profielen

  Een belangrijk punt om datingsites op te vergelijken is het aantal profielen dat er op staat. Dan zijn uiteraard met name de profielen belangrijk die ook binnen uw doelgroep vallen. Dit is ook de reden waarom datingsites die zich op een bepaalde doelgroep richten een stuk succesvoller zijn dan de algemenere datingwebsites. Let er ook goed op of de profielen wel echt zijn. Op sommige datingwebsites worden nepprofielen aangemaakt om zo meer klanten te lokken. Dit zijn meestal dan ook profielen die berichten beginnen te versturen naar u, nog zonder dat u ook maar een foto op uw profiel heeft staan. Hiermee proberen ze een gesprek aan te knopen waardoor u geld gaat uitgeven aan de datingwebsite. Als u eenmaal betaald heeft hoort u er waarschijnlijk nooit meer iets van.

 • Het beste vergelijk

  Er is maar één goede manier om datingsites te vergelijken. Als eerste is het belangrijk om reviews op te zoeken, zodat u datingsites die met valse profielen werken al kunt vermijden. Als u een lijstje heeft van datingsites die goed aangeschreven staan en ook aanbevolen worden door anderen kunt u zich hierbij aanmelden. De beste manier om te kijken of iets goed werkt is namelijk door er gebruik van te maken. Niet iedere datingwebsite werkt namelijk even goed voor iedereen.

  Vergelijk gratis datingsites voor de beste keuze! Kijk hier voor Vlaamse sites.