datingsites
 • Be2

  Be2Be2 snapt dat u als single op zoek bent naar een leuke relatie en u daarbij wel wat hulp kunt gebruiken. Be2 is wereldwijd een van de grootste relatiebemiddelingsbureaus en kan daarom terugvallen op een schot aan ervaring.

  Sinds de start in 2004 heeft men inmiddels 16 miljoen leden, in meer dan 30 landen op 6 continenten. Ieder dag schrijven gemiddeld 20.000 nieuwe singles zich in, waardoor u bij Be2 op zoek kunt gaan naar de ware liefde van uw leven.

  Schrijf u nu grats in bij Be2!
 • Aanmelden en registreren

  Het aanmelden bij Be2 is relatief eenvoudig, aangezien u alleen aan hoeft te geven of u een man of een vrouw bent en wat u als partner u zoekt, een man of een vrouw. Be2 screenshotDaarnaast dient u een gebruikersnaam en een wachtwoord aan te maken, dat men naar uw emailadres zal sturen.

  Uiteraard kunt u vervolgens een profiel aanmaken door ook een aantal andere persoonlijke gegevens in te voeren. Bij Be2 kunt u daarnaast een persoonlijkheidstest maken, op basis waarvan men u een aantal aanbevelingen zal doen, waardoor u direct een aantal leuke singles gepresenteerd krijgt.

 • Wat kost een lidmaatschap?

  U kunt gratis gebruik maken van Be2, zolang u zich beperkt tot het aanmelden en het registreren. Ook het maken van de persoonlijkheidstest is volledig kosteloos en u ontvangt gratis een aantal leuke singles, waar u wellicht contact mee op kunt nemen. Zodra u hen een bericht wenst te sturen dient u een premiumlidmaatschap af te sluiten, waar kosten aan verbonden zijn. U betaalt €39,95 voor een maand, €179,40 voor een half jaar en €358,80 om een jaar lang lid te kunnen blijven. U kunt de kosten per maand op die manier terugbrengen naar minimaal €29,90 per maand, door 6 maanden of een jaar lid te blijven.

  Be2

  Tip: Be2 biedt een succesgarantie voor premiumleden. Tijdens de looptijd van uw lidmaatschap kunt u minstens 10 verschillende andere singles leren kennen. Lukt dit niet? Dan wordt uw premium lidmaatschap gratis verlengd.

 • Voordelen van Be2

  Be2 gaat een stapje verder dan veel andere online datingsites, door actief op zoek te gaan naar andere singles die goed bij je zullen passen. Uiteraard gaat men daarbij op een heel vertrouwelijke manier met uw gegevens om. U kunt rekenen op een uitstekende service, waarbij men uitgaat van de antwoorden die u geeft tijdens de persoonlijkheidstest die online wordt afgenomen.

  Daarnaast heeft Be2 een uitstekende klantenservice en staat men bekend om de tips die er worden gegeven, om uw profiel te verbeteren. U zorgt er op die manier voor dat u de kans op een leuke date zo groot mogelijk maakt en u er letterlijk en figuurlijk nooit alleen voor komt te staan. Bovendien helpen echte relatiecoaches u met het online daten en bepaalt u zelf wie uw foto's mag bekijken. Be2 is een online datingsite met een grote kans op succes, waardoor de kans groot is dat u er leuke andere singles zal leren kennen, of u zelfs de liefde van uw leven vindt.