datingsites
 • 50PlusMatch

  50PlusMatchVoor de senioren die graag tijd op het internet doorbrengen en op zoek zijn naar een leuke partner is er 50Plusmatch, dit is hét platform om andere leuke senioren te ontmoeten. De website is handig ingericht zodat ook minder ervaren internetgebruikers alles op de website kunnen vinden. Met een uitgebreid ledensysteem van inmiddels ruim duizenden senioren is het erg gemakkelijk om iemand te vinden om mee af te spreken. Maar wat maakt 50PlusMatch nu zo uniek en waarom is het de perfecte plek voor senioren? Op deze pagina lees jij onze recensie over de datingsite.

  Schrijf u nu grats in bij 50PlusMatch!
 • Starten met 50Plusmatch

  Als jij op de website komt dan zie je direct het handige inschrijfformulier. Hier kun jij jouw eigen informatie invullen zodat het systeem precies weet aan wat voor leden jij gekoppeld wilt worden. Er wordt onder andere gevraagd naar jouw naam, leeftijd en naar wat voor leden jij op zoek bent. Op basis van deze informatie kan het systeem een goed globaal beeld schetsen. 50PlusMatch screenshotZodra jij eenmaal de aanmelding hebt voltooid komen er allerlei handige vragen die een beter beeld van jouw interesses schetsen.

  Ieder lid dat zich bij de website aanmeldt wordt handmatig gecontroleerd. Dit is om te voorkomen dat er nepprofielen of foute profielen worden aangemaakt. Bij deze controle let de website ook op of jij alle informatie hebt ingevuld. Ben je per ongeluk iets vergeten? Dan laat de website dat netjes weten en kun jij alles goed aanvullen.

  50Plusmatch is er volledig op gericht om jou te koppelen met leden die het meest bij jou passen, het is dus belangrijk dat jij juiste informatie invult. Alleen zo kan het systeem jou aan de leukste mannen of vrouwen koppelen en zul jij uitsluitend mensen aangeboden krijgen die binnen de wensen die jij hebt opgesteld vallen.

  50PlusMatch

  50Plusmatch is nationaal bekend

  Er is een belangrijke reden dat een groot aantal senioren ervoor kiezen om via 50Plusmatch een leuke partner te vinden of om met andere senioren af te spreken. De website staat nationaal bekend als een van de grootste seniorendatingsites en heeft al talloze prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo heeft Vara Kassa het datingplatform uitgeroepen tot de "best geteste" datingsite, vooral vanwege de eenvoud waarmee leden op gemeenschappelijke interesses aan elkaar worden gekoppeld en dat het geweldig is om als gratis lid deel te nemen aan gesprekken met anderen.

  Niet alleen op televisie wordt er met lof over 50Plusmatch gesproken. Op internet zijn er talloze organisaties die de website met een hoog cijfer waarderen. Zo heeft Thuiswinkel.org, een initiatief dat staat voor veilig online shoppen, de publieksprijs van 2014 uitgereikt aan de website. Dit is ook niet vreemd, alle leden die op de website zijn aangemeld spreken vol enthousiasme over de website en de gebruiksvriendelijkheid hiervan.

  Welk cijfer krijgt 50Plusmatch?

  Er zijn voor senioren nog niet veel platforms waar zij terecht kunnen om iemand te vinden. Omdat het voor ouderen moeilijk kan zijn om iemand op straat te ontmoeten of om een andere leuke senior te vinden is het geweldig dat 50Plusmatch deze mogelijkheid wel biedt. Wij geven het platform daarom een 8.5, vooral vanwege de gebruiksvriendelijkheid voor onervaren internetgebruikers.